Tuningforum.pl tuning forum
Zaloguj się, aby sprawdzić PW.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku Strona główna forum » Fora główne » Car-Audio
Strona 1 z 2 1, 2 Następna strona
Autor Wiadomość


Post Napisane: wrz Wt 14, 2004 6:21 pm  Tytuł: Głosniki do Passata B6
 
 
Witam,
chccial bym sie dowiedziec jakie proponowalibyscie glosniki do passata b6, mialby by sie znales w miejscu orginalnych tak aby nie bylo widac ze sa jakies inne:), co polecacie?
Góra
Forum Master
Forum Master

Dołączył(a): sie Pt 29, 2003 10:30 pm
Posty: 214
Lokalizacja: Tczew


Offline
Post Napisane: wrz Wt 14, 2004 7:23 pm  Tytuł:
 
 
najpierw napisz ile kasy masz a potem sie pomyśli bo głośniki mogą kosztować 100pln albo drugie tyle co samochód 8-)

_________________
HWDP - Hawajski Worek Dobrego Palenia :)

 
Góra
Zobacz profil
Ultimate Tuningforum Master
Ultimate Tuningforum Master
Avatar użytkownika

Dołączył(a): lip Cz 18, 2002 9:16 am
Posty: 1680
Lokalizacja: W-wa
Posiadane auto: Sigma 3.0 V6


Offline
Post Napisane: wrz Wt 14, 2004 8:36 pm  Tytuł: Re: Głosniki do Passata B6
 
 
majsta napisał(a):
Witam,
chccial bym sie dowiedziec jakie proponowalibyscie glosniki do passata b6, mialby by sie znales w miejscu orginalnych tak aby nie bylo widac ze sa jakies inne:), co polecacie?

No i czego słuchasz i czego oczekujesz od muzyki

_________________
Pozdrawiam Herdi

Obrazek
http://www.gae.pl
http://sklep.gae.pl
http://xado.gae.pl

 
Góra
Zobacz profil


Post Napisane: wrz Śr 15, 2004 7:11 pm  Tytuł:
 
 
no wiec tak.. slucham glownie HH i Reggae sprzet ma byc niewidoczny i zlozony z dosc dobrego sprzetu, ale nie highendowy zaden ma miec wyrazny bas i subtelne tony wysokie. no i zeby czasami mozna bylo troszke poszalec chociaz to tylko sporadycznie :)
Góra
Advanced User
Advanced User
Avatar użytkownika

Dołączył(a): kwi Wt 01, 2003 5:49 pm
Posty: 55
Lokalizacja: Chełmno


Offline
Post Napisane: wrz Śr 15, 2004 8:33 pm  Tytuł:
 
 
wlasnie co polecacie do Passacika zeby sie zmiescily i ladnie graly? :)

_________________
czy ktos ma wieksza glebe ode mnie? :)

 
Góra
Zobacz profil
Ultimate Tuningforum Master
Ultimate Tuningforum Master
Avatar użytkownika

Dołączył(a): lip Cz 18, 2002 9:16 am
Posty: 1680
Lokalizacja: W-wa
Posiadane auto: Sigma 3.0 V6


Offline
Post Napisane: wrz Śr 15, 2004 8:47 pm  Tytuł:
 
 
Ostrry napisał(a):
wlasnie co polecacie do Passacika zeby sie zmiescily i ladnie graly? :)

Morel Elite

_________________
Pozdrawiam Herdi

Obrazek
http://www.gae.pl
http://sklep.gae.pl
http://xado.gae.pl

 
Góra
Zobacz profil
Advanced User
Advanced User
Avatar użytkownika

Dołączył(a): kwi Wt 01, 2003 5:49 pm
Posty: 55
Lokalizacja: Chełmno


Offline
Post Napisane: wrz Śr 15, 2004 8:55 pm  Tytuł:
 
 
Herdi napisał(a):
Ostrry napisał(a):
wlasnie co polecacie do Passacika zeby sie zmiescily i ladnie graly? :)

Morel Elite


ale one chyba bez przerabiania paneli drzwiowych nie wejda?

_________________
czy ktos ma wieksza glebe ode mnie? :)

 
Góra
Zobacz profil
Ultimate Tuningforum Master
Ultimate Tuningforum Master
Avatar użytkownika

Dołączył(a): lip Cz 18, 2002 9:16 am
Posty: 1680
Lokalizacja: W-wa
Posiadane auto: Sigma 3.0 V6


Offline
Post Napisane: wrz Śr 15, 2004 8:57 pm  Tytuł:
 
 
Ostrry napisał(a):
Herdi napisał(a):
Ostrry napisał(a):
wlasnie co polecacie do Passacika zeby sie zmiescily i ladnie graly? :)

Morel Elite


ale one chyba bez przerabiania paneli drzwiowych nie wejda?

Jak jest kaska na Elite to i na porządny montaż też :D

_________________
Pozdrawiam Herdi

Obrazek
http://www.gae.pl
http://sklep.gae.pl
http://xado.gae.pl

 
Góra
Zobacz profil
Advanced User
Advanced User
Avatar użytkownika

Dołączył(a): kwi Wt 01, 2003 5:49 pm
Posty: 55
Lokalizacja: Chełmno


Offline
Post Napisane: wrz Śr 15, 2004 9:04 pm  Tytuł:
 
 
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31068331 cosik takiego znalazlem na allegro

_________________
czy ktos ma wieksza glebe ode mnie? :)

 
Góra
Zobacz profil
Ultimate Tuningforum Master
Ultimate Tuningforum Master
Avatar użytkownika

Dołączył(a): lip Cz 18, 2002 9:16 am
Posty: 1680
Lokalizacja: W-wa
Posiadane auto: Sigma 3.0 V6


Offline
Post Napisane: wrz Śr 15, 2004 9:09 pm  Tytuł:
 
 
Ostrry napisał(a):
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31068331 cosik takiego znalazlem na allegro

No np. http://www.soniadraga.com.pl/ca/?ca=737

_________________
Pozdrawiam Herdi

Obrazek
http://www.gae.pl
http://sklep.gae.pl
http://xado.gae.pl

 
Góra
Zobacz profil
Advanced User
Advanced User
Avatar użytkownika

Dołączył(a): kwi Wt 01, 2003 5:49 pm
Posty: 55
Lokalizacja: Chełmno


Offline
Post Napisane: wrz Śr 15, 2004 9:17 pm  Tytuł:
 
 
Herdi napisał(a):
Ostrry napisał(a):
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31068331 cosik takiego znalazlem na allegro

No np. http://www.soniadraga.com.pl/ca/?ca=737


ogladalem ale zdjecia mi tam nie dzialaja i one sa troche zadrogie jak na mnie :)

_________________
czy ktos ma wieksza glebe ode mnie? :)

 
Góra
Zobacz profil
I Rule...contact service
Avatar użytkownika

Dołączył(a): kwi Wt 09, 2002 10:45 pm
Posty: 5066
Lokalizacja: Mazdaland


Offline
Post Napisane: wrz Śr 15, 2004 9:19 pm  Tytuł:
 
 
Morel jest miodzio :cool:

_________________
....:::: "Are You gonna go Mazda way???" ::::....

 
Góra
Zobacz profilICQ
Ultimate Tuningforum Master
Ultimate Tuningforum Master

Dołączył(a): kwi Śr 10, 2002 9:35 pm
Posty: 2996
Lokalizacja: Lublin


Offline
Post Napisane: wrz Śr 15, 2004 9:37 pm  Tytuł:
 
 
Wiem :D

_________________
Kilo Morela, troche Alpine doprawione pół kilowatowym maleństwem i pół auta w Dynamacie :D

 
Góra
Zobacz profil
Ultimate Tuningforum Master
Ultimate Tuningforum Master
Avatar użytkownika

Dołączył(a): lip Cz 18, 2002 9:16 am
Posty: 1680
Lokalizacja: W-wa
Posiadane auto: Sigma 3.0 V6


Offline
Post Napisane: wrz Śr 15, 2004 9:38 pm  Tytuł:
 
 
MACIOR napisał(a):
Wiem :D

Ale nie wszystkie i nie wszędzie się sprawdzają

_________________
Pozdrawiam Herdi

Obrazek
http://www.gae.pl
http://sklep.gae.pl
http://xado.gae.pl

 
Góra
Zobacz profil


Post Napisane: wrz Śr 15, 2004 9:44 pm  Tytuł:
 
 
hmm... ja chcialem podlaczyc je bez wzmacniacza ale te co podajecie to laczej moj pioneer(deh-2300...zamontowany juz przy kupnie) by nie wyrobil zabardzo chyba? i jak pisalem chcail bym je zamontowac zeby nic nie przerabiac i zeby nie bylo widac ze jest cos innego
Góra
Forum Master
Forum Master

Dołączył(a): mar Wt 04, 2003 4:01 pm
Posty: 207
Lokalizacja: Polska


Offline
Post Napisane: wrz Śr 15, 2004 9:57 pm  Tytuł:
 
 
Nie no pod takie radio to juz chyba jakas profanacja bedzie czy cos :D no i az zal je niewlasciwie zamontowac.
Góra
Zobacz profil
I Rule...contact service
Avatar użytkownika

Dołączył(a): kwi Wt 09, 2002 10:45 pm
Posty: 5066
Lokalizacja: Mazdaland


Offline
Post Napisane: wrz Cz 16, 2004 12:18 am  Tytuł:
 
 
Mary napisał(a):
Nie no pod takie radio to juz chyba jakas profanacja bedzie czy cos :D no i az zal je niewlasciwie zamontowac.


Zdecydowanie profanacja, takie głośniczki wymagają odpowiedniej oprawy i towarzystwa 8)

_________________
....:::: "Are You gonna go Mazda way???" ::::....

 
Góra
Zobacz profilICQ


Post Napisane: wrz Cz 16, 2004 7:54 am  Tytuł:
 
 
no to co polecacie???!!!
Góra
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku Strona główna forum » Fora główne » Car-Audio Strona 1 z 2 1, 2 Następna strona
Wyświetl wątki nie starsze niż:  Sortuj wg  
<<<<<<< Początek obecnego orginalnego pliku ======= Koniec aktualnego oryginalnego pliku / Początek nowego zaktualizowanego pliku
>>>>>>> Koniec nowego zaktualizowanego pliku

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości


Szukaj:
Skocz do:  




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group Hosted by Take.pl
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL


Analiza ogldalnoci witryny